Tupperware Torhout
Job's

Spring je mee achterop voor een nieuw avontuur?


Wat is een Tupperware Consulent(e)?


Een Tupperware Consulent(e) is een persoon die houdt van de keuken en graag in contact komt met mensen. Hij/zij maakt deel uit van een hecht en gemotiveerd team waar men hem/haar Tupperware-producten leert te gebruiken en gemakkelijke gerechten leert klaar te maken.


Hij/zij gaat langs bij zijn/haar klanten en maakt met de hulp van de gasten eenvoudige en snelle recepten klaar. Daarnaast deelt hij/zij ook tips en tricks om tijd te winnen in de keuken.

De 5 beste redenen om deel uit te maken van ons team


Bij Tupperware is iedereen belangrijk, omdat we weten dat er in iedereen een persoon schuilt die ons wil helpen onze missie te verwezenlijken: het leven van iedereen vergemakkelijken! Wij bieden je een job op maat aan, waar je op je eigen tempo werkt en we je altijd en overal helpen.

Meer evolutie

Wij helpen je kookkunsten te verbeteren, je professionele vaardigheden te vergroten en je zelfvertrouwen te boosten. Start zonder investering wanneer en voor hoelang je wil, en geniet van een gratis opleiding.

Meer dromen


Naast een aantrekkelijke verloning op basis van je activiteit, ontvang je geschenken, verrassingen en misschien zelfs een wagen… Of je nu op zoek bent naar een bijverdienste of een echte carrière, wij helpen jou je dromen waar te maken!

Meer groei


Word begeleid, getraind en aangemoedigd door een dynamisch team! Beleef unieke ervaringen tijdens onze events en huldigingen waar je mensen zal ontmoeten die je inspireren en onvergetelijke momenten zal beleven!

Meer vrijheid


Bye bye vaste werkschema's en stress! Jouw dromen, jouw tempo ... beslis zelf waar, wanneer en hoe je werkt.

Jij bent de baas.

Meer tijd


We bieden je een job naar wens aan. Wil je je werkschema aan je familie, hobby's aanpassen? Manager worden of consulent blijven, jij beslist!

1, 2, 3… GO !

4 eenvoudige stappen … Geen cv of motivatiebrief nodig!


Heb je zin gekregen in een job bij Tupperware?

Contacteer mij vrijblijvend en ontvang volgende producten er GRATIS bovenop.

Sfeerbeelden

Neem gerust de stap en we verwelkomen je graag in onze Tupperware familie. Tupperware is niet enkel verkoop maar samenwerken en plezier maken met het team. Volgende foto's zijn enkele momentopnames van enkele van onze uitstappen die we onlangs gedaan hebben.

Wandeling 2019
Wandeling 2019
Jubilee 2023
Jubilee 2023
Foute Party 2021
Foute Party 2021
Tof feestje in een Fout thema
Alpacawandeling 2020
Alpacawandeling 2020
Managers 1 Team
Managers 1 Team
Boswandeling met proeverij
Boswandeling met proeverij
Etentje van Wout Bru in Durbuy
Etentje van Wout Bru in Durbuy
Brussel Tour & Taxis
Brussel Tour & Taxis
Weekend Durbuy 2018
Weekend Durbuy 2018