Tupperware Torhout
Tupperware

Tupperware drukt al meer dan 60 jaar lang een stempel op het leven van vrouwen over de hele wereld door hen de kans te bieden zich te ontplooien in een zelfstandige activiteit. We willen hen zelfvertrouwen geven door hen de mogelijkheid te bieden financieel op eigen benen te staan en door hun leven te veranderen via kansen en sterke relaties en vooral door aan hun zijde te staan.

     

We zijn verrassend
We verbinden ons ertoe kansen te creëren, oplossingen aan te reiken en innovatieve Producten te ontwikkelen. We zoeken innovatieve oplossingen voor de uitdagingen die zich voordoen. We willen dat ook de keuken een omgeving vol verrassingen is!

We zijn behulpzaam
Zij aan zij kunnen we fantastische dingen realiseren! We bieden onze Consulenten en medewerkers kansen die hun persoonlijke ontwikkeling en hun hele levensloop kunnen veranderen. We begrijpen de ander en geven blijk van empathie.

We zijn stralend
Tupperware is kleurrijk, glanzend, vol energie en leven ... We houden ervan kansen te bieden, onze Consulenten te zien groeien en hen te helpen stralen van zelfvertrouwen. We steken elke dag weer een sprankel creativiteit in alles wat we doen en inspireren anderen om hetzelfde te doen.

We zijn oprecht
Bij elk nieuw hoofdstuk van ons succesverhaal blijven we trouw aan wie we zijn. Dit geldt ook voor iedereen die met ons in zee gaat. We doen ons best om correct te zijn in alles wat we zeggen en doen. We nodigen je uit om net als wijzelf authentiek te blijven.

NO TIME TO WASTE

We zetten ons in

Als bedrijf willen we een positieve impact op onze wereld hebben. Al 70 jaar lang bieden we herbruikbare, duurzame en gebruiksvriendelijke oplossingen aan om wegwerpverpakkingen en voedselverspilling tegen te gaan.

Nu gaan we nog een stapje verder en zetten we ons in om de afvalberg nog kleiner te maken. Daarom treffen we maatregelen om de hoeveelheid afval tijdens elke fase van de levenscyclus van onze producten te verminderen – van het design, de productie en de distributie tot de consumptie, de recyclage en het hergebruik ervan.

Zet je mee in


Ook jij kan helpen door kleine veranderingen in je dagelijkse leven toe te passen. Zelf je lunch meenemen in een handige lunchdoos, je etensrestjes bewaren in onze bewaardozen, overal je herbruikbare Ecofles meenemen, je groenten en fruit langer vers bewaren in onze VentSmarts, geen wegwerpbestek of bekers meer aanvaarden ... Deze kleine gebaren zijn erg belangrijk om de afvalberg op onze planeet te verkleinen.

Vergeet niet dat kleine veranderingen tot grote resultaten kunnen leiden!